Hoppa till sidans innehåll

X-FIT och Tjurruset

11 JAN 2013 12:57
Idag börjar terminens första X-FIT pass. Hoppas så många som möjligt kommer och svettas med oss. Är du lite osäker på vad X-FIT är för något kommer här en passbeskrivning.

I år satsar vi inom Korpen Kinda att åka iväg på årets upplaga av TjurRuset i Karlstad. All träning inför detta lopp börjar i januari 2013 och kommer vara förlagda på mina X-FIT pass. Vill just DU vara med, tveka inte att haka på! Vi tränar tillsammans och vi åker upp och genom för det tillsammans. Allt i sann Korpen anda :)
  • Uppdaterad: 15 JAN 2018 09:44

Idag börjar terminens första X-FIT pass. Hoppas så många som möjligt kommer och svettas med oss. Är du lite osäker på vad X-FIT är för något kommer här en passbeskrivning.

X-FIT är en funktionell styrke/löpnings metod där du med hjälp av din egen vikt jobbar så effektivt och korrekt som det bara går att göra utifrån dina egna förutsättningar och med stöd av instruktör under konstant rörelse.

Passet går i medel till hög puls och har en allsidig övningsbredd. Vi eftersträvar att hela tiden vara i rörelse då både kondition samt uthållighet ska sammanvävas i en härlig röra av svett och skratt.

Vi har som utgångspunkt parkeringen vid Rimforsa eljusspår därefter sker förflyttning till fots (löpning) och hela Rimforsa är vår träningsyta.

I år satsar vi inom Korpen Kinda att åka iväg på årets upplaga av TjurRuset i Karlstad. All träningen inför detta lopp börjar i januari 2013 och kommer vara förlagda på mina X-FIT pass. Vill just DU vara med, tveka inte att haka på! Vi tränar tillsammans och vi åker upp och genom för det tillsammans. Allt i sann Korpen anda :)

För mer information gå in på www.Tjurruset.com eller kontakta mig, antingen via FB eller när ni får chansen att prata med mig vid något pass.

 

Skribent: Korpen Kinda

Bli medlem här

Boka pass

Kisa Stadslopp 2015

Vill du också hjälpa till? Eller ge feedback? Hör av dig till oss!
This is a mailto link

FB_FindUsOnFacebook-144 Instagram

Postadress:
Korpförening Kinda - Korpen
Malin Seeger, Hamra Solbacken 1
59046 Rimforsa

Besöksadress:
En hall nära dig :-)
59044 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info