Hoppa till sidans innehåll

Artikel i KindaPosten

03 MAR 2014 18:35
Vårt event Träna för livet fick en artikel i Kindaposten.
  • Skapad: 03 MAR 2014 18:35

Länk till artikeln

I lördags var det full fart vid Åsundahallen större delen av dagen. Korpen arrangerade nämligen ett insamlingsevent där allmänheten hade möjlighet att testa på olika träningspass och aktiviteter.
Mängder av barn och vuxna tog vara på möjligheten genom att delta i passen och skänka pengar. De skänkta pengarna gick till Röda Korsets återuppbyggnadsarbete efter katastrofen i Filippinerna.

Instruktörerna Johan Henriksson, Josefina Persson och Cecilia Bengtsson var några av de som arbetade på Kinda Korpens insamlingevent i lördags.


– Det var svårt att undvika det som hände i Filippinerna och jag är sån som vill göra vad jag kan, jag vill kunna sova gott om natten. Min filosofi är att om man har det gott ställt borde man passa på att skänka lite pengar, en liten gärning av godhet kan göra en annan människas dag, säger instruktören Johan Henriksson som drivit insamlingseventet i hamn.

Mängder av träningspass
Under dagen kunde allmänheten testa på mängder av träningspass med de tolv olika instruktörerna från Kinda Korpen. Det arrangerades även aktiviteter för de allra minsta deltagarna för att göra det möjligt för hela familjen att delta. Allt från dodgeball, barngympa, dancefloor och styrkepass stod på schemat.
– Tanken när det gäller träningen under dagen är att vi skojar till det och kör lite annorlunda pass än vad vi brukar göra under veckorna. Dodgeball har vi aldrig kört tidigare och som avslutning tar vi oss igenom en ganska tuff hinderbana. Om den här dagen lockar fler medlemmar är det självklart väldigt roligt, men det är inte huvudsyftet, säger Johan Henriksson.

 

Författare: Dennis Petersson KindaPosten

Skribent: Korpen Kinda

Bli medlem här

Boka pass

Kisa Stadslopp 2015

Vill du också hjälpa till? Eller ge feedback? Hör av dig till oss!
This is a mailto link

FB_FindUsOnFacebook-144 Instagram

Postadress:
Korpförening Kinda - Korpen
Malin Seeger, Hamra Solbacken 1
59046 Rimforsa

Besöksadress:
En hall nära dig :-)
59044 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info