Hoppa till sidans innehåll

Passbeskrivningar


Att träna i grupp ger inspiration och motivation. Dessutom kan det hjälpa till att öka din prestation.

Korpen har ett brett utbud av träningsformer. Alla våra pass leds av utbildade ledare som guidar, motiverar och skapar träningsglädje. Oavsett om du är nybörjare eller träningsvan så hoppas vi att du hittar den träning du vill hos oss.

Core

Vad är ett Core-pass? Fokus ligger på mage, rygg och axlar - på de muskler  som ger en snygg hållning, styrka för vardag och annan träning - och på att minska risken för skador. Och så bra musik med roliga övningar!

Passar både nybörjare och träningsvana.

EFIT Cirkel

Traditionell station/cirkelträning i modern form. Ett intervallbaserat effektivt pass med funktionella övningar för att förbättra både kondition och styrka. Passar alla.
Effektiv, Funktionell, Intensiv Träning! 

Gympa utan hopp

Enkel och rolig träning där hela kroppen får jobba. Du tränar styrka, kondition och smidighet till härlig och rörelseanpassad musik utan att hoppa. Passar alla!

Gympa medel

Enkel och rolig träning där hela kroppen får jobba. Du tränar styrka, kondition och smidighet till härlig och rörelseanpassad musik!

Passar alla!

HIT

Högintensiv intervallträning där du lätt anpassar svårigheten efter egen förmåga! Vi arbetar i olika stationer, med eller utan redskap, och låter alla muskelgrupper jobba.

Innebandy

Vi har ett eget innebandypass där alla medlemmar kan komma och spela innebandy. Klubbor finns att låna. 

Just dance.

Ett fartfyllt pass där vi blandar grundsteg från gympa och aerobics med inslag av dans o mjuka höfter. Vi sätter ihop lättare stegkombinationer som ger oss kondition, smidighet, svett och glädje. Kom och låt dig dras med i glädjen att röra på sig till musik o samtidigt få 45 minuters bra träning för hela kroppen!

Motionsdans

Kom o dansa med någon, ha kul och rör på dig! Bugg och fox, med inslag av gammaldans och linedance någon gång. 

Pigg & Glad Familj

Pigg & Glad familj är ett pass för hela familjen. Alla kan vara med, stora som små, då alla utmanas utifrån sina egna förutsättningar och ambitionsnivå. Vi vill ge en energikick som skapar rörelseglädje att ta med sig vidare i livet. Med aktiviteterna vill vi utan pekpinnar visa på hur roligt det är att röra på sig och att alla kan vara med på sina villkor. Funkar kanske bäst från 8-9-år, men alla åldrar är välkomna!

Pound

Rockigt! Svettigt! Roligt!

Plocka ett par gröna trumpinnar ”Ripstix” i högen och låt rockstjärnan inom dig komma fram! Squats, lunges, abs, du märker knappt att du gör dem. Endorfin- och energiskapande konditionsträning där du får känna dig som proffstrummis för en stund.

Helt utifrån egen nivå och dagsform. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs! Rockout. Workout.

Läs mer om Pound Fitness här: https://poundfit.com/about/
Se exempel här: https://youtu.be/hG9oojzfJAc

Power Flow

Korpen Power Flow innebär att vi tränar styrka i olika rörelser snarare än i specifika muskler. I en och samma övning tränas styrka, rörlighet, balans och koordination för att klara av belastningar inom vardagen och idrotten.”

Utrustning: yogamatta (finns att låna)
Man kan köra med eller utan skor.

Pump

Skivstångsträning i grupp med fokus på uthållighet och styrka. Du tränar alla stora muskelgrupper med hjälp av skivstång, viktplattor och stepbräda. Passar såväl nybörjare som träningserfaren.

Step

Förbättra kondition, styrka och koordinationsförmåga.
Passet innehåller stegkombinationer där grundsteg sätts ihop till längre rörelsekedjor.
En rolig och stärkande konditionsträning till pulserande musik!

Uppdaterad: 03 SEP 2018 09:39 Skribent: Korpen Kinda

Bli medlem här

Boka pass

Kisa Stadslopp 2015

Vill du också hjälpa till? Eller ge feedback? Hör av dig till oss!
This is a mailto link

FB_FindUsOnFacebook-144 Instagram

Postadress:
Korpförening Kinda - Korpen
Malin Seeger, Hamra Solbacken 1
59046 Rimforsa

Besöksadress:
En hall nära dig :-)
59044 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info